youtube linki : https://www.youtube.com/watch?v=mftz-ywN8m0
ŞBT
youtube linki : https://www.youtube.com/watch?v=mftz-ywN8m0
Hocam Razor ile sınırlı bilgiler var iken bu derecede açık bir şekilde anlatmanız için Teşekkür ediyorum. Asıl Mesleğim Araştırma Teknisyeni olduğu halde Web Tasarımına büyük ilgim var .. Allah razı olsun ..
Tebrik ederim, 3. dersinizi de aynı gün bitirdim. Acele etmeyin, diyebilirsiniz. Ama yazılımın dinozorlarındanım. 1978'den beri yazılım yapıyorum. Anlatımınız, konuları sıralayışınız canlı örnekler ile sunmanız, gayet başarılı.
Teşekkür ederim İsmail Bey.
hocam çok güzel çalışma emeğine sağlık .. tşk ler paylaşımın için .
hocam derslerinizi takip ediyorum .Dersleriniz çok verimli .Özellikle MVC ye yeni başlayanlar için tıpkı benim gibi çok yararlı dersler. video da ismini verdiğiniz kitabı ben yaklasık 1 sene önce aldım ancak bvana çok karışık gelmişti :) internette MVC dersi veren arkadaslar mevcut ama şüphesiz en iyi anlatım sizde .tşk ederiz inşallah devamı gelir ...
Güzel bir anlatım olmuş emeğinize sağlık ..
Gayet güzel...
Eline sağlık
Ramazan Görgün 12.02.2013 17:32 "edecek dostum merak etme.Üzerimde aşırı bi yoğunluk var atlatmak üzereyim :)" abi bir sene oldu bekliyom hala :)
teşekkürler hocam
hocam çok güzel anlatıyorsunuz derslerinizin devamını beklerim takip edicem
Güzel çalışma tebrik ederim.
Teşekkürler
Ramazan kardeşim çok faydalı oluyor.Teşekkürler ederim.Daha başındayız ama sanırım mvc desing kısmı yok.Yani tasarımda biraz zorlanacağız gibi.Ya da piyasadaki herhangi bir template projeye masterpage olarak giydirebilecekmiyiz?
Evet design kısmı yok.Bu zorlanacağınız anlamına gelmiyor :) Siz tasarımı zaten html de yapıyorsunuz .Tasarım View içerisinde yapılmaz :) Klasik asp.net te template i projeye dahil etmek inanın uğratırıyor.Gerekçesi componentlerin - textbox , dropdown - sunucu taraflı olması.Asp.Net Mvc de ise html sayfayı direk kopyala yapıştır dan ibaret :)
Ramazan Hocam faydalı paylaşımlarınız için teşekkürlerimi sunarım..Kolay gelsin.
Ramazan bey; Emeğinize sağlık , dersler anlaşılır ve akıcı. İnş. devamını bekliyoruz sabırsızlıkla...
hocam harika bi anlatım sayfanın abonesi oldum ama derslerin devamını merak ediyorum allah razı olsun..
hocam derslerin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz...
çok başarılı anlatım, yeni dersleri bekliyoruz. teşekkürler
Ramazan abi videoların devamınıda çek lütfen internette hiç adam akıllı anlatan yok. Sen çok iyi anlatıyorsun abi.
Hocam ne oldu ya 2 ay geçti halen yeni ders yok
Ramazan abi siten hayirli olsun :)
Sağol Emre. Sen şu meşhur "hızlıtek" sin değil mi ? Yanlış hatırlamıyorum :)
evet, aynen o abi :)
Ramazan Bey,cok guzel bir anlatim olmus yureginize saglik.videolarin devam etmesi umidiyle
ümidimi kestim hocam yinede ellerine sağlık en azından mvc nedir onu öğrendik
Ramazan hocam çok teşekkür ediyoruz çektiğiniz ders için . Yeni derslerinizi bekliyoruz. Üzerinizdeki iş yoğunluğunun çokluğuyla beraber 5-10 dakikalık küçük dersler ile, MVC konusunda bizleri bilgilendirmeye devam etmenizi rica ediyorum.
Ramazan bey,çok faydalı bir anlatım olmuş zevkle takip ettim. Devamını bekliyoruz,teşekkürler...
valla sıfırdan bir e ticaret sitesi süper olur hatta tadından yenmez bu işler biliyorsunuz proje yapılarak daha iyi öğreniliyor ve görüyorum ki anlatımınızı sadece ben değil herkez beğenmiş banka hesabı aç para yatıralım sen anla biz öğrenelim kursa vereceğimiz milyonlar boşa gidiyor bari sana gitsin hocam.
Ramazan Bey, videolarınızı şimdi seyrettim. Gerçekten çok beğendim. Anlatış biçiminiz çok samimi. Umarız vakit bulur ve derslerin devamını da anlatabilirsiniz. Teşekkürler...
Derslerin devamını merakla bekliyoruz. Emeğine sağlık.
Sağolun,değer verip izlemişsiniz.Üşenmeyip yorum yazmışsınız.Teşekkürler.
hala bekliyoruz hocam bir ay oldu:)
Haklısın kardeş ne desen haklısın. Var mı yapılmasını istediğin bir örnek elimizden geliyorsa dediğin konuyu veya örneği işleyelim.
Ramazan hocam çok güzel anlatımınız var . herşeyi daha iyi anlayabiliyorum şimdi. derslerinizin devamını diliyorum lütfen. ellerinize sağlık dualarımız sizinle inşallah...
Sağolun Beşir Bey.Bir sonraki derste model kısmını anlatacağım.Ardından validasyonlar ve jquery ye gireceğiz ve sonrasında gelişmiş bir üyelik yapacağız. İnşallah o zaman daha iyi anlarsınız.
Fırsatınız olurda derslerin devamını getirebilirseniz çok faydalı olur. Derslerin anlatımı gayet başarılı. Emeğinize sağlık.
Ramazan hocam merhaba, sitenizi asp.net mvc razor ile mi yazdınız ? Ayrıca yeni videoyu bekliyoruz hocam.
Aynen kardeşim asp.net mvc framework kullanarak yapıldı.View Engine olarak da razor kullandım.
ramazan kardeşi eline sağlık Allah razı olsun. desteklemeye devam edicez seni derslerin devamını bekliyoruz.
Devamını sonuna kadar bekliyorum hocam tskler
Ben teşekkür ederim dostum.Faydalı olabildiysek ne mutlu.
Yüreğine bilgine sağlık yeni videolarını bekleriz proje bazlı olursa seviniriz. Şimdiden teşekürler
Teşekkür ederim Salih Bey .istanbul2099.com isimli sitenize baktım eğer güzel bir tasarım giydirilirse iyi bir fikirle harika işler çıkartılır gibi duruyor :)
Ramazan Bey öncelikli olarak yeni siteniz hayırlı olsun. Sizden MVC4 ile yapılmış basit bir kontrol paneli olan site yapımı eğitimi bekliyorum. Eğer böyle bir eğitim hazırlarsanız eğitimin içeriğinde load, Hyperlink ve Global.asax ile Browser'da linkleri istediğimiz gibi isimlendirme, hangi sayfada isek o sayfanın butonlarının Hover halinde kalması, Sitenin en az 2 dil desteği olması, Video klasörümüzden videoları sırayla istediğimiz zaman aralıklarında çekip oynatma gibi içerikleri olursa sevinirim. İlginiz için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Lokman Bey ilginiz için ben teşekkür ederim.
hocam allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin anlatımın gerçekten anlaşılır. lütfen hep böyle devam et . sabırsızlıkla yeni dersleri bekliyorum
Allah razı olsun kardeşim.
hocam ağzına sağlık dersler devam edecek mi?
edecek dostum merak etme.Üzerimde aşırı bi yoğunluk var atlatmak üzereyim :)
Oldukça iyi ve anlaşılır bir ders olmuş. İnternette çok kaynak var fakat bende yeni Web Form dan MVC ye geçiyorum. Anlatış tarzınız Web Form ile kıyas olduğundan dolayı çok iyi geldi. Sonsuz Teşekkürler.